• Svježe
Osjetljiv Diraj Kontrolu 12W Oko Zaštitu Sto Svetlo Prilagodljiva Sto Lampu Pamćenje Funkcije DOVEO Lampu Prenosni i Sporazum za Radi Dimmable Ured Čitanje Svjetlo (Boja : White)

Osjetljiv Diraj Kontrolu 12W Oko Zaštitu Sto Svetlo Prilagodljiva Sto Lampu Pamćenje Funkcije DOVEO Lampu

KM 51.08
Dostupno.

Roba

▶Napravljen od ABS i hardvera, ČELU stola Lampu stvara uniformu udobno i mekano svjetlo.Ne treperi, ne vrtoglavicu svjetlo, nema senke, što izbjegava oko napor uzrokovana treptajuča svjetla i grub odsjaj efektivno. ▶16*15.3*42cm(6.2*6*16.5 cm),Sa 180° fleksibilan ruku i 90° bazu osovine, lampu može biti prilagođena tvoj omiljeni ugao. ▶10 Prilagodljiva Osvjetljenje Izbora, Seti Dugo štampu stepless smanji.pruža idealan svjetlo nivoe za rad, učenje, čitanje i opuštajuće. ▶Dodirni Senzori Prekidač je prijavila da je ovo studija svjetla, 45 minuta od redovne svjetla.Pamćenje funkcije znači da svjetlost /osvjetljenje mode će ostati kad se okrenula na sledeći put. ▶Ako imate kakvih pitanja o proizvod, molim vas, obavijestite nas preko e-maila na vrijeme, i mi ćemo odgovor i riješiti to u roku od 24 sata.hvala što ste došli.

Detalji

Izbor kupaca

Globus Električni 52269 Tech Niz Lampe
  • Svježe

Globus Električni 52269 Tech Niz Lampe

KM 81.75

MODERAN DIZAJN : antikviteta bronzanog naglasak savršena nadopuna da mraku grafitni završiti da dam ovu lampu moderan ali stara svjetski osjećam.VELIKI IZGRADNJU : sjedi u 29cm kada potpu