• Svježe
WELLOCKS Zid Jebe 455 Pc M4×5/8 da 2-1/2 Drvo Zajebi Izbor Kit Samo Lupanje sa Prostim Nit Trubu Glavu Phillips Voziti Žute Cink Omot za Kući Ručno Popraviti Instalaciju (D155)

WELLOCKS Zid Jebe 455 Pc M4×5/8 da 2-1/2 Drvo Zajebi Izbor Kit Samo Lupanje sa Prostim Nit Trubu Glavu Phillips

KM 9.74
Dostupno.

Roba

【DUGO ŽIVOT I POBOLJŠANA RUST-DOKAZ】Ovo mechine zajebi izbor je dodaj jos jedan anti-rust proizvodi proces bijele cink prevlaka, i podebljaj boje debljine 2 µm da poboljšam anti-rust sposobnosti, i prošli smo preko 38 sati soli sprej za test.To je to rekao može biti korišćeno za 3 godine u normalu okruženje bez rust je mnogo bolje 1 godine zajedničkog standard. 【PRVOKLASNI KVALITET】Kvalitet i mušterija prvi nam je princip, usvojimo jači materijal karbonska da izbor kutiju.mi poboljšana jačina jebe od vrućine tretman koji može efikasno spriječiti skliznuti i slomiti.Sa odlican materijal i zbrinjavanjem, strazari su neverovatni na moment sila koja #7 dođe do 40 kgf.cm.Sa stabilnim i pouzdan kvalitet, WELLOCKS zajebi set će biti tvoj najbolji izbor. 【OŠTRO I BRZO BUŠENJE】Oštro poenta je veliki je koristio da prikaci .. drvo u drvo.Pripremite se za kući instalaciju, popraviti ili čak i ručno nameštaj kao stolicu stolu police vrata.Asortiman različite dužine, dizajn za nigdje možda ti treba u ured.Ovo izbor kit je savršeno priprema za sele u novu kuću. 【OKOLIŠ POVRŠINU TRETMAN】 Smo u skladu sa strogim ROSH standard da budem sigurna da svaki dio šaljemo naše mušterije ne bi trebalo da bude bezbedan i okoliša.Strazari su premaz od Cr3 žute cink to je bezopasan površinu tretman i sigurno koristimo.Bilješka : tamo je manju količinu greška u paketu način težinu, ako ne dobiju komplet, kontakt sa nama i dobiti povrat novca dio novca. 【BREND MOŽEŠ RAČUNATI NA】WELLOCKS počinje sa ideja pružanja niz hardvera proizvode kao jebe, kabinet se bavi, vrata šarki, police koje su često-navikao na mnogo ljudi.To je ostvarila kombinacijom funkcije, kvaliteta, i vrijednosti uvek sa održivost na umu.Pozdravljamo te posjetiti našu radnju da jedan-prestani u kupovinu za hardvera ti treba.

Detalji

Izbor kupaca

Primesource - 6Oz 1 sis-a Zid Zajebi
  • Svježe

Primesource - 6Oz 1 sis-a Zid Zajebi

KM 8.12

Zid Zajebi.Sirov Nit Zid Zajebi.Može se koristiti za zid, hardvera, šperploča, sastav, i softwood.Čeličnim, sirov nit sa Broj 2 Phillips odmor, trubu glavu.Fosfat završiti.Model Broj 5